27/02/2022 Scherpenheuvel (BE)

Kwalificatiewedstrijd 16

27/02/2022 Scherpenheuvel (BE)

 

Adres & Tickets

De 16de Belgische kwalificatiewedstrijd van 2021 - 2022 zal doorgaan in Den Egger (August Nihoulstraat 74) in Scherpenheuvel op zondag 27 februari 2022. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht (geen bankcontact aanwezig).

 

Momenteel is het Covid safe ticket verplicht  door de overheid voor toeschouwers vanaf 12 jaar en 2 maanden alsook het dragen van mondmaskers vanaf 12 jaar voor toeschouwers en dansers omdat we in code oranje van de coronabarometer zitten. Bij code geel is dit normaal gezien niet meer nodig (= minder dan 300 IC bedden en minder dan 65 ziekenhuisopnames per dag). Wij zullen daarbovenop ook steeds onder een beperkt aantal personen blijven en met extra veiligheidsmaatregels werken zoals afstand houden, handgel, ventilatie, co2meters, … om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. 


Info over het podium
  • Grootte: 13m breed en 9m50 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

CC Scherpenheuvel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Het station van Scherpenheuvel ligt op 6min wandelen. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Parkeren kan op de parking bij Den Egger.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/

 


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Scherpenheuvel verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website