27/09/2020 Waregem (BE)

Kwalificatiewedstrijd 18

27/09/2020 Waregem (BE)

 

Adres & Tickets

De 18de Belgische kwalificatiewedstrijd van 2019 - 2020 zal doorgaan in CC De Schakel (Schakelstraat 8) in Waregem op zondag 27 september 2020.

Door de coronamaatregels moeten alle tickets op voorhand worden aangekocht. Dit kan per mail vanaf maandag 21 september tot ten laatste donderdag 24 september. Na sluiting van de ticketverkoop merken we dat er voor alle blokken (behalve voor blok 1 Ballet & Kids Modern) nog veel plaatsen beschikbaar zijn. Je kan de dag zelf dus nog langskomen en ter plaatse een ticket kopen (betaling met PayConiq, contactregistratie, genummerde plaatsen met open stoelen tussen bubbels, mondmasker verplicht). Tickets zijn €10 per blok en €2 per bijkomende blok.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 11m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwartae balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

CC De Schakel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden bussen van het station in Waregem tot aan de halte Waregem Markt. Dit ligt op drie minuten wandelen van de theaterzaal.
Indien je met de auto komt kan je parkeren in de omliggende betalende parkings. 

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Waregem verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website