body_content schrijf_je_in

Inschrijvingen

Inschrijven voor wedstrijden in het schooljaar 2023 - 2024 kan in je account vanaf 3 maanden voor de wedstrijd om 9h30 tot ten allerlaatste twee weken voor de wedstrijd (zo lang er nog plaats is in je categorie uiteraard). Is de wedstrijd bv op 29 oktober 2023, dan zal je kunnen inschrijven vanaf 29 juli 2023 om 9h30. Onze wedstrijden zijn altijd erg snel volzet, dus noteer zeker de dagen om in te schrijven in je agenda! 

Ben je van Nederland, dan kan je ook deelnemen in België en omgekeerd. Als je in België woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in Nederland, dan zullen je punten meetellen voor het Belgisch Kampioenschap. Als je in Nederland woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in België, dan zullen je punten meetellen voor het Nederlands Kampioenschap. Ook door deel te nemen aan een virtuele wedstrijd kan je punten verdienen voor het Nationaal Kampioenschap.
Dansers uit alle landen zijn welkom op onze kwalificatiewedstrijden en kunnen geselecteerd worden voor het Europees Kampioenschap.

Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan het Nationaal Kampioenschap. Meer info kan je vinden in het wedstrijdreglement.

Prijzen voor inschrijvingen kunnen steeds per mail (info@dancewavescompetition.com) worden opgevraagd. 

 

Om je in te schrijven moet je eerst een account aanmaken:

Ga verder