Inschrijvingen

Het schema voor het schooljaar 2022-2023 kan je terugvinden op deze website. De inschrijvingen starten op deze data:

  • Dinsdag 20 september 2022 om 9h30 voor de wedstrijden in oktober, november en december 2022 en voor het Nationaal Kampioenschap van Frankrijk.
  • Dinsdag 29 november 2022 om 9h30 voor de wedstrijden in januari en februari 2023.
  • Dinsdag 24 januari 2023 om 9h30 voor de wedstrijden in maart, april en mei 2023.

 

Inschrijven kan altijd tot ten laatste twee weken voor de wedstrijd, tenzij je categorie al eerder volzet is. Onze wedstrijden zijn vaak erg snel volzet, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven.

Ben je van Nederland, dan kan je ook deelnemen in België en omgekeerd. Als je in België woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in Nederland, dan zullen je punten meetellen voor het Belgisch Kampioenschap. Als je in Nederland woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in België, dan zullen je punten meetellen voor het Nederlands Kampioenschap. Ook door deel te nemen aan een virtuele wedstrijd kan je punten verdienen voor het Nationaal Kampioenschap.
Dansers uit alle landen zijn welkom op onze kwalificatiewedstrijden en kunnen geselecteerd worden voor het Europees Kampioenschap.

Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan het Nationaal Kampioenschap. Meer info kan je vinden in het wedstrijdreglement.

Prijzen voor inschrijvingen kunnen steeds per mail (info@dancewavescompetition.com) worden opgevraagd. 

 

Om je in te schrijven moet je eerst een account aanmaken:

Ga verder