Inschrijvingen

De inschrijvingen voor alle wedstrijden van dit schooljaar zijn afgelopen, enkel inschrijvingen op uitnodiging voor het Europees Kamioenschap kan nog. De nieuwe data voor het schooljaar 2023 - 2024 zullen in de loop van juli 2023 worden bekend gemaakt wanneer we van alle theaterzalen bevestiging hebben ontvangen. De start van de inschrijvingen zal nog worden bekend gemaakt.

Inschrijven kan altijd tot ten laatste twee weken voor de wedstrijd, tenzij je categorie al eerder volzet is. Onze wedstrijden zijn vaak erg snel volzet, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven.

Ben je van Nederland, dan kan je ook deelnemen in België en omgekeerd. Als je in België woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in Nederland, dan zullen je punten meetellen voor het Belgisch Kampioenschap. Als je in Nederland woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in België, dan zullen je punten meetellen voor het Nederlands Kampioenschap. Ook door deel te nemen aan een virtuele wedstrijd kan je punten verdienen voor het Nationaal Kampioenschap.
Dansers uit alle landen zijn welkom op onze kwalificatiewedstrijden en kunnen geselecteerd worden voor het Europees Kampioenschap.

Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan het Nationaal Kampioenschap. Meer info kan je vinden in het wedstrijdreglement.

Prijzen voor inschrijvingen kunnen steeds per mail (info@dancewavescompetition.com) worden opgevraagd. 

 

Om je in te schrijven moet je eerst een account aanmaken:

Ga verder