Inschrijvingen

De inschrijvingen (voor Nederland, België en Virtuele wedstrijden) starten op deze data:

  • Op dinsdag 7 december 2021 om 10h00 zullen de inschrijvingen starten voor de wedstrijden in januari 2022.
  • Op dinsdag 4 januari 2022 om 10h00 zullen de inschrijvingen starten voor de wedstrijden in februari 2022.
  • Op dinsdag 25 januari 2022 om 10h00 zullen de inschrijvingen starten voor de wedstrijden in maart, april en mei 2022.

 

Het schema voor het schooljaar 2021-2022 kan je terugvinden op deze website. Inschrijven kan altijd tot ten laatste twee weken voor de wedstrijd, tenzij je categorie al eerder volzet is. Onze wedstrijden zijn vaak erg snel volzet, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven.

Ben je van Nederland, dan kan je ook deelnemen in België en omgekeerd. Als je in België woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in Nederland, dan zullen je punten meetellen voor het Belgisch Kampioenschap. Als je in Nederland woont en je neemt deel aan kwalificatiewedstrijden in België, dan zullen je punten meetellen voor het Nederlands Kampioenschap. Ook door deel te nemen aan een virtuele wedstrijd kan je punten verdienen voor het Nationaal Kampioenschap.
Dansers uit alle landen zijn welkom op onze kwalificatiewedstrijden en kunnen geselecteerd worden voor het Europees Kampioenschap.

Aan hoe meer kwalificatiewedstrijden je deelneemt, hoe meer kans er is dat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan het Nationaal Kampioenschap. Meer info kan je vinden in het wedstrijdreglement.

Prijzen voor inschrijvingen kunnen steeds per mail (info@dancewavescompetition.com) worden opgevraagd. 

 

Om je in te schrijven moet je eerst een account aanmaken:

Ga verder