body_content wedstrijd
lang nl

30/10/2022 Bree (BE)

Kwalificatiewedstrijd 1

30/10/2022 Bree (BE)

 

Adres & Tickets

De 1ste kwalificatiewedstrijd van 2022 - 2023 zal doorgaan in de theaterzaal van Cultuurhuis De Zeepziederij (Malta 11, 3960 Bree) op zondag 30 oktober 2022. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 11m diep

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurhuis De Zeepziederij is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Busstation Bree Opitterpoort ligt op slechts 400m (5 minuten wandelen). Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen. Indien u toch met de auto wenst te komen, in de directe omgeving van het cultuurhuis zijn er diverse openbare parkeerplaatsen (Malta, Witte Torenwal, Toleikstraat, Millenstraat en Stationswal. Parkeerschrijf voor 2 uur moet daar enkel van maandag t.e.m. zaterdag van 9.00 u tot 18.00 u dus is niet nodig op onze wedstrijden op zondag. Je kan altijd parkeerschijf parkeren op de Kanaallaan.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Drie weken voor aanvang van deze wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden (de inschrijvingen starten pas op 20 september dus eerder hebben we hier nog geen zicht op). Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Bree verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website