body_content wedstrijd
lang nl

04/02/2023 Deurne (BE)

Kwalificatiewedstrijd 12

04/02/2023 Deurne (BE)

 

Adres & Tickets

De 12de kwalificatiewedstrijd in België van 2022 - 2023 zal doorgaan in CC Deurne (Frans Messingstraat 36) in Deurne, België op zaterdag 4 februari 2023. Tickets kunnen de dag zelf aan de kassa verkregen worden.


Info over het podium
  • Grootte: 9m breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit parketvloer met zwarte balletvloer erover.

  • Coulissen: De voorste twee coulissen moeten voornamelijk gebruikt worden omdat er een groot voorpodium is. Anders zullen de dansers te ver naar achter staan op het podium. De achterste coulissen zijn ook heel erg klein en kunnen dus best niet gebruikt worden voor beide redenen.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC Deurne gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het tramstation Deurne Clara Snellings ligt op slechts 3 minuten wandelen. We willen dan ook zeker stimuleren om met het openbaar vervoer naar deze wedstrijd te komen.

CC Deurne ligt in een woonwijk. Parkeerruimte is beperkt en bovendien ook betalend. Houd hier dus rekening mee. Indien je met de auto komt kan je parkeren in de omliggende straten. Je kan alle info hier terugvinden (normaal gratis op zon- en feestdagen).

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Deurne verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website