body_content wedstrijd
lang nl

08/04/2023 Deinze (BE)

Kwalificatiewedstrijd 23

08/04/2023 Deinze (BE)

 

Adres & Tickets

De 23ste kwalificatiewedstrijd van 2022 - 2023 in België zal doorgaan in het Leietheater (Brielstraat 8) in Deinze op zaterdag 8 april 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.


Info over het podium
  • Grootte: 10m breed en 8m50 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Het Leietheater is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer via Gent.
De bushalte Deinze Gentpoortstraat Grammat ligt op slechts 6 minuten wandelen en het station ligt op 12 minuten wandelen. Er zijn ook Bluebikes beschikbaar aan het station van Deinze. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.
Als je toch met de auto komt kan je parkeren op de 500 staanplaatsen op de parkings van de Brielstraat (blauwe zone) en de Lucien Matthyslaan.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Deinze verblijven? Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen: Ga naar de website