body_content wedstrijd
lang nl

07/05/2023 Wevelgem (BE)

Kwalificatiewedstrijd 30

07/05/2023 Wevelgem (BE)

 

Adres & Tickets

De 30ste kwalificatiewedstrijd van 2022 - 2023 in België zal doorgaan in Cultuurcentrum Guldenberg (Acaciastraat 1) in Wevelgem op zondag 7 mei 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

Dansers en choreografen kunnen gratis in de zaal zolang er voldoende plaats is voor toeschouwers. Omdat er erg veel inschrijvingen zijn bij de Hip Hop Teens Groepen, kan het dus zijn dat er rond die tijden even geen dansers in de zaal kunnen. Hou hier dus aub rekening mee en blijf respectvol tegen de persoon die de ticketcontrole doet. Wanneer we merken dat er niet respectvol wordt omgegaan met onze medewerkers kan er een diskwalificatie gebeuren, want wij vinden respect heel belangrijk :)

 

Food & Drinks
We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in het gebouw. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, broodjes, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop. Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 11m70 breed en 10m diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit parketvloer met zwarte balletvloer erover.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan Cultuurcentrum Guldenberg te Wevelgem gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Wevelgem ligt op slechts 6 min wandelen.
We willen dan ook zeker stimuleren om met het openbaar vervoer naar deze wedstrijd te komen.
Er zijn verder ook verschillende gratis parkings in de buurt.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/

Routebeschrijving openbaar vervoer


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Wevelgem verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website