body_content wedstrijd
lang nl

13/01/2024 Tessenderlo (BE)

Kwalificatiewedstrijd 7 BE

13/01/2024 Tessenderlo (BE)

 

Adres & Tickets

De 7de kwalificatiewedstrijd in België van 2023 - 2024 zal doorgaan in Cultuurhuis Tessenderlo het LOO (Rodeheide 3, Tessenderlo) op zaterdag 13 januari 2024. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

Food & Drinks
We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in het gebouw. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, hot dogs, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop. Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 11m breed en 8m40 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultuurhuis Tessenderlo het LOO is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan een trein nemen tot in Geel, Diest of Lummen station en daar een bus nemen tot aan de zaal. De bushalte Tessenderlo Het Loo ligt op 80m en de bushalte Tessenderlo Kerk ligt op 350m wandelen. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/

Parkeren kan op de parkings in de buurt, klik hier voor meer info.


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Tessenderlo verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website