body_content wedstrijd
lang nl

26/11/2023 Mortsel (BE)

Kwalificatiewedstrijd 4 BE

26/11/2023 Mortsel (BE)

 

Adres & Tickets

De 4de kwalificatiewedstrijd van België van 2023 - 2024 zal doorgaan in Cultureel Centrum Mortsel (Heilig-Kruisstraat 16) in Mortsel op zondag 26 november 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

Food & Drinks

We baten deze dag zelf de toog/cafetaria uit in het gebouw. Je kan bonnetjes kopen aan de kassa en hiermee eten en drinken kopen aan de toog. Naast dranken zijn er pastaboxen, hotdogs, chips, donuts, muffins, chocoladebroodjes, appels, bananen en chocoladewafels te koop.

Let wel, in de theaterzaal zelf mag je niet eten.


Info over het podium
  • Grootte: 10 breed en 10 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit zwartgeverfde parketvloer met standaard zwarte balletvloer over.


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen voorzien in de zaal. Gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Cultureel Centrum Mortsel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation "Mortsel-Oude God" ligt op 600 meter van het gebouw. Wij willen dan ook zeker stimuleren om met de bus of trein naar deze wedstrijd te komen want parkeren in centrum Mortsel is niet altijd eenvoudig. Meer info over parkeren in Morstel vind u hier.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/


Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het definitieve uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Mortsel verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website