29/10/2023 Aartselaar (BE)

Kwalificatiewedstrijd 1 BE

29/10/2023 Aartselaar (BE)

 

Adres & Tickets

De 1ste kwalificatiewedstrijd in België van 2023 - 2024 zal doorgaan in CC ’t Aambeeld (Della Faillelaan 34) in Aartselaar op zondag 29 oktober 2023. Tickets voor toeschouwers kunnen terplekke worden gekocht.

 

OMLEIDING DOOR WERKEN!

In de maand oktober zijn er rioleringswerken gepland in de Carillolei en de Leugstraat (stuk tussen de A12/N177 en het kruispunt met de Carillolei). Er komen nieuwe rioleringen, een nieuwe rijbaan, nieuwe voetpaden en nieuwe plantvakken en bomen. In de Leugstraat tussen A12 en het Zonnetijpad worden ook fietspaden aangelegd die aansluiten op de fietspaden van de A12. Door deze verkeerwerken is CC 't Aambeeld in oktober niet/moeilijk bereikbaar via Leugstraat/Carillolei.

Voor verkeer vanaf de A12/N177 is een omleiding voorzien via de Guido Gezellestraat - Laar - Carillolei.

Alle updates over deze werken en welke hinder ze meebrengen, kan je raadplegen op www.aartselaar.be/rioleringswerken-carillolei-leugstraat

Alle info kan je ook terugvinden op de website van het Cultureel Centrum: https://www.cultureelcentrumaartselaar.be/rioleringswerken-carillolei-gewijzigde-bereikbaarheid-cc-t-aambeeld-okt-23

 


Info over het podium
  • Grootte: 12m breed en 9m50 diep.

  • Vloer: De scènevloer bestaat uit parketvloer met zwarte balletvloer erover


Info voor mindervaliden

Er zijn enkele plaatsen voor rolstoelen beschikbaar, gelieve ons op voorhand te contacteren.


Openbaar vervoer & parking

Je kan CC ’t Aambeeld gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Aartselaar Leugstraat ligt op slechts 10 minuten wandelen. De bushaltes Aartselaar Gemeentehuis en Aartselaar Dokter Cuypersstraat liggen beiden op slechts 6 minuten wandelen en  We willen dan ook zeker stimuleren om met het openbaar vervoer naar deze wedstrijd te komen.

Zoek een trein op: http://www.belgianrail.be/nl
Zoek een bus op: https://www.delijn.be/nl/

Indien je met de auto komt, kan je parkeren op:

  • Parking CC 't Aambeeld met zo'n 150 staanplaatsen – inrit via della Faillelaan
  • Parking Muziekacademie met zo'n 50 staanplaatsen – inrit via Leon Gilliotlaan

Uurrooster

Vier weken voor aanvang van de wedstrijd kan je hier een voorlopig uurrooster terugvinden. Een week voor de wedstrijd zal het definitieve uurrooster beschikbaar zijn. Op dit uurrooster staan de uren waarop de dansers klaar moeten zijn om het podium op te gaan. Op de inschrijving kan worden teruggevonden in welke leeftijdscategorie een danser deelneemt.
Voor solo's, duo's en trio's wordt er ongeveer een half uur vooraf een kleedkamer voorzien, voor groepen ongeveer een uurtje op voorhand. Indien je vroeger aankomt, hou dan rekening met de dansers die voor jou de kleedkamer ter beschikking hebben en zorg ook dat de kleedkamer op tijd vrij is voor de volgende groep.

Na elke categorie is er een prijsuitreiking en kunnen de dansers en supporters naar huis indien gewenst.

-> Bekijk hier het voorlopige uurroosterVerblijf in

Moet je van ver komen en wil je graag ergens in Aartselaar verblijven?
Klik hier om een lijst van verblijfplaatsen te vinden die het dichtst in de buurt liggen:
Ga naar de website